Sorting
Source
Katalog księgozbioru
(1)
Form of Work
Poradniki i przewodniki
(1)
Status
unknown
(1)
Branch
Wypożyczalnia Ujanowice
(1)
Author
Wolski Franciszek
(1)
Year
2010 - 2019
(1)
Time Period of Creation
2001-
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Demographic Group
Literatura polska
(1)
Subject
Kucharstwo
(1)
Mięso
(1)
Wędzarnictwo
(1)
Genre/Form
Książki kucharskie
(1)
1 result Filter
Book
In basket
Wędliny z własnej spiżarni / Franciszek Wolski. - Warszawa : PHW "Arystoteles" Marek Matusiak, [2013]. - 63, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 17x24 cm.
W książce zawarto podstawowe informacje o rodzajach mięsa i jego obróbce, czyli kruszeniu, przyprawianiu, gotowaniu czy wreszcie odpowiednim przechowywaniu. Czytelnik znajdzie tu także proste i wyrafinowane przepisy kulinarne na smaczne wyroby.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia Ujanowice
Brak informacji o dostępności: sygn. 641.4 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again