Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
nieokreślona
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Ujanowice
(1)
Autor
Wolski Franciszek
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Przynależność kulturowa
Literatura polska
(1)
Temat
Kucharstwo
(1)
Mięso
(1)
Wędzarnictwo
(1)
Gatunek
Książki kucharskie
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Wędliny z własnej spiżarni / Franciszek Wolski. - Warszawa : PHW "Arystoteles" Marek Matusiak, [2013]. - 63, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 17x24 cm.
W książce zawarto podstawowe informacje o rodzajach mięsa i jego obróbce, czyli kruszeniu, przyprawianiu, gotowaniu czy wreszcie odpowiednim przechowywaniu. Czytelnik znajdzie tu także proste i wyrafinowane przepisy kulinarne na smaczne wyroby.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Ujanowice
Brak informacji o dostępności: sygn. 641.4 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej