30005
Książka
W koszyku
Wędliny z własnej spiżarni / Franciszek Wolski. - Warszawa : PHW "Arystoteles" Marek Matusiak, [2013]. - 63, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 17x24 cm.
W książce zawarto podstawowe informacje o rodzajach mięsa i jego obróbce, czyli kruszeniu, przyprawianiu, gotowaniu czy wreszcie odpowiednim przechowywaniu. Czytelnik znajdzie tu także proste i wyrafinowane przepisy kulinarne na smaczne wyroby.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Ujanowice
Brak informacji o dostępności: sygn. 641.4 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na okł.: wędliny: zdrowa kuchnia, szynki, kiełbasy, pasztety, balerony
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej